APARTAMENT 2 CAMERE TIP 2

Alege-ți noua locuință! 

Apartament 2 camere

66.720

 

Despre Hometown

Hometown Residence  este un imobil de locuințe P+2E+M  format dintr-un singur tronson și cuprinde 23 de apartamente cu 2 si 3 camere.

Toate apartamentele de la etaj dispun de balcoane generoase. La nivelul solului sunt asigurate 46 de locuri de parcare simple.

Constructia

Structura este formată din cadre de beton armat, cu închideri exterioare din zidărie ceramică 25 cm. Termoizolarea se va realiza din polistiren expandat cu grosime de 10 cm pe zona apartamentelor, 5 cm pe zona casei scarii.

Tâmplăria exterioară este compusă din rame PVC cu 5 camere, culoare gri antracit, și geam termoizolant  tratat Low-E.

Fatada va fi vopsita cu tencuiala decorativa Baumit, culoare alb si gri si partial lambriu lemn.

Balustradele exterioare sunt realizate din teava rectangulara otel, vopsita, culoare gri antracit.

Pentru compartimentările interioare se va utiliza cărămidă ceramică cu grosime de 20 de cm între apartamente și coridoarele comune și grosime de 11 cm în interiorul apartamentelor. Placarile din gips carton se vor folosi doar pentru închiderea golurilor tehnice.

Finisaje interioare

Apartamentele vor fi dotate cu centrale termice murale pe gaz, cu panouri radiante din oțel. Pentru corpurile electrice se utilizează sistemul modular.

Apartamentele cu 2 camere sunt dotate cu câte o baie, apartamentele de 3 camere dispun de două băi. Instalațiile sanitare sunt de cea mai bună calitate, fiind importate din Germania. Lavoarele si vasele WC sunt produse de Grohe Bau Keramik. Vasele WC sunt suspendate si au rezervoarele incastrate Grohe cu clapeta de actionare cromata. Cazile sunt produse de Duravit, seria D-code, zonele de dus sunt placate cu placi ceramice si dispun de sifon de pardoseala Viega 150 mm, bateriile sunt produse de Hansgrohe, seria Logis. Toate baile sunt dotate cu sifoane de pardoseala.

Ușile de intrare în apartamente sunt blindate, clasa 3 antiefracție, importate din Italia, produse de ICA Porte Blindate. Ușile interioare au structura tip fagure și sunt placate cu folii HDF, cu căptușeală pe ambele fete ale zidului, culoare alb. În camerele de zi și dormitoare se montează parchet laminat, iar in holuri și în bucătării se montează plăci ceramice. Toate plăcile ceramice sunt produse în Italia în fabrici de renume: Atlas Concorde, Marazzi, Ragno, Iris Ceramica, Flaviker. Holurile comune și casa scării este placată cu plăci ceramice cu rezistență minim R10, antiderapantă.

Lista Sanitare

Fisa Tehnica Usa Apartament

Fisa Tehnica Usi Interior